* MY FOLLOWER *

Home » Segmen : Pencarian Blogger Follower Bawah 500

Segmen : Pencarian Blogger Follower Bawah 500


salam 1 malaysia dan salam 1 blogger . 
hari ni aku nak join ( Segmen : Pencarian Blogger Follower Bawah 500 )
nampak macam best jee kan . HAHA . 


boleh click kalau nak join okayy . 

korang join pon tak rugi apa-apa pun . kalau tak join tuh aku rasa rugi .

BILANGAN FOLLOWER
460

selamat men-JOIN 

nak join banyak lagi segmen SINI ,

-assalamualaikum-

terima kasih kerana membaca , datang lagi ya . komen jangan lupa ;)

120 comments:

  1. miss z datang sini.. done follow awk..
    miss z follower ke 461 :)

    makasi sudi join :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama , dan terima kasih kerana memFOLLOW . ;)

      Delete
  2. Assalamualaikum.....tuan hamba datang sini dari empayar yang jauh semata-mata mahu menjemput saudara/saudari
    dalam "Segmen: Trademark Blog Saya"
    harap muink dapat hadirkan diri dan dalam masa yang sama dapat menjadi rakan dan readers patik (^_^)

    Salam selamat dari FR , assalamualaikum dan senyum ceria dalam ranjau meniti kehidupan.

    Direct Link -- Segmen: Trademark Blog Saya

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh , terima kasih kerana menjemput . ;)

      Delete
  3. singgah dari segmen yg sama ^^

    http://www.rubikzkey.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  4. hi pka dari segmen yg sama.
    jom singgah blog pka nak..???

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    terima kasih..! :))

    ReplyDelete
  5. hyee . dari segmen yang sama .

    http://gulahatichabi.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  6. dari segmen yg sme

    http://fitrah-cahayafitrah.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  7. hi, dari segmen yg sama http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html. jom jom http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nabila-medan.html and jom mng byk hadiah http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasihh sebab singgah dan jemput join. =)

      Delete
  8. done follow =D
    http://saiafera.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  9. Hi awak...saya join segmen ini juga...jom buat aktiviti follow-mengfollow..btw, nice blog~~

    http://shichi7nana.blogspot.com/2012/06/pencarian-blogger-follower-bawah-500.html

    ReplyDelete
  10. saya dari segmen yang sama. meh singgah sini. kalau sudi follow ye. saya follow balik :)

    http://nynavsamyra.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  11. dari segmen yg sama . i follow youu . hehe :)

    http://scandalforlife.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  12. salam kenal.. follow awak. =)
    http://kisahkc.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  13. dari segmen yang sama!!
    done follow(473#),hit me back k!!^^
    btw,you have an awesome blog..suka bw here..


    http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasihh sebab singgah . =) juga terima kasih diatas pujian anda .

      Delete
  14. salam..singgah sini dari segmen yang sama...done follow u

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  15. salam kenal... da follow awak.. =)
    dari http://kisahkc.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  16. salam mina datang dari segmen yang sama sambil follow http://testingsaja-saja.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  17. 475 lapor diri..gud luck ya :)

    ReplyDelete
  18. Balas kunjungan dan follow awak!
    http://airaamir.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  19. Hai. dari segmen yang sama. done follow !

    http://aarmirul.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. salam,
    singgah sini jap dari segment yg sama.
    done follow awk.
    follow me back erk..
    http://iehahfarihah.blogspot.com/

    thank..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasihh sebab singgah . =) okay , baiklah .

      Delete
  21. oh yeah. golek2 sini & follow u back. thanks yaww :)

    ReplyDelete
  22. singgah dari segmen yang sama ^^ wanie dah follow awak tau =) http://colourfuldaysofwanie.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  23. done follow u dear .

    http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    thnx coz follow me .

    ReplyDelete
  24. follow sini jgk.. selmat berknlan :)

    ReplyDelete
  25. singgah dan follow
    http://fardiyah.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  26. liz dah follow blog awak .. liz dah add awak dkt fb jgk, tp ta nmpak pun awak follow blog liz ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasihh sebab singgah . =) lizz.

      Delete
  27. mekaseh follow , done follow u back :D

    ReplyDelete
  28. #512 , follow back !!! :]

    http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  29. done follow you back .. salam perkenalan .. :)

    ReplyDelete
  30. thanks,sudi follow..dah follow blek..

    ReplyDelete
  31. follow cnie jugk. tq following me taw. ;)

    ReplyDelete
  32. salam..dtg dri segmen yg same..done follow...tq sudi snggh blog...
    http://cikpermata-dehearty.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  33. Salam,
    Thanks sudi follow...kejap je follower kamu dah 500+...saya x sampai 100 pun...haha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasihh sebab singgah . =) buat lebih dapat lebih . =)

      Delete
  34. salam...
    thanks sudi follow blog saya...
    kejap je follower kamu dah 500+ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasihh sebab singgah . =) buat lebih dapat lebih =)

      Delete
  35. hai ! aina terjah sini dr segmen yg sama + follow ! weeeeeeeeee :D
    http://thelifeof-ainamansor.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  36. singgah and follow dari segmen yg sama http://missrieyaieanurhidayah.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima ksih kerana sudi singgah =.=

      Delete
  37. haii :)
    wawa datang dari segmen yang sama..dah follow sini.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima ksih kerana sudi singgah =.=

      Delete
  38. hit u backk. follower dh lebih 500 pn. haihh.*jeles* hahaha. ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih , buat lebih dapat lebih . =)

      Delete
  39. hai! done follow u :) thanks sebab sudi singgah kat blog saya :) Salam perkenalan ^-^

    ReplyDelete
  40. baby follow awak ye dr segmen yg sama

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kerana sudi singgah . baby .

      Delete
  41. Hai , Qi dh follow awak .. Tq sebab sudi follow blog sy .. Jangan lupa singgah lagi tau .. :) #548

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kerana sudi singgah . okayy . nnti saya terjahh lagi .

      Delete
  42. thnks follow sne..follow sini balik..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kerana sudi singgah .

      Delete
  43. dari segmen yang sme (http://kupu2xgemuk.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html)
    singgah cnie
    follow cni ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kerana sudi singgah .

      Delete
  44. salam,

    Tq follow sy...http://haryatifaizal.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    Follow balik dah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kerana sudi singgah .

      Delete
  45. Hye , Farie dari segmen yang sama .
    Done follow awak , follow Farie jugak yea , terima kasih . :)

    http://fariefaraway.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kerana sudi singgah .

      Delete
  46. Assalamualaikum . Saya datang follow sini . Terima kasih sebab follow saya ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam , terima kasih kerana sudi singgah .

      Delete
  47. salam, tenkiu sudi ke blog saya~ dtang sini trus singgah ! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kerana sudi singgah .

      Delete
  48. Replies
    1. terima kasih kerana sudi singgah .

      Delete
  49. follow u back :) #560..

    maaf lambat follow :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kerana sudi singgah . takpe lambat pon takpe . ;)

      Delete
  50. thanks follow kite.. follow awak blik

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kerana sudi singgah . ;)

      Delete
  51. http://rafiq-icelemontea.blogspot.com/

    ReplyDelete
  52. singgah and follow sini :) butang follow dah betulkan dah, thx bgitau .
    http://aduduvsalienpink.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. okayy , terima kasihh kerana singgah sini .

      Delete
  53. balas kunjungan dr segmen yg same..dh follow..;)

    ReplyDelete
  54. balas kunjungan dari segmen yang sama...
    tq sudi singgah..
    done follow!!:)

    ReplyDelete
  55. dari segmen yang sama :)

    already follow ur blog , HIT me back yup >,<

    http://rosepurple92.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete