* MY FOLLOWER *

Home » Selamat Hari Lahir Kawan .

Selamat Hari Lahir Kawan .

assalamaulaikum . 
salam 1 blogger dan salam 1 malaysia . 
alhamdulillah dapat lagi aku meng-UPDATE blog aku .
kali ni dan hari ni adalah penting . 
sebab BIRTHDAY kawan aku .

click tau sebelum baca, layan video dia . ngehehe .

so , aku nak wish for her .


Suzilawati Bt Zulkifli . 
dilahirkan pada 7-5-1991 di Terengganu .
HAHA . 
dan hey kamu dah besar dah kan . 
semoga dimurahkan rezeki .
cepat-II lah zauj-mu a.k.a bakal suami . hehe . 
keje elok-II . semoga sihat-II sokmo . 

sekarang dah 21 taukk .

kami 1 kelas , 1 kolej , 1 keje , 1 meja lepak , <---- tu DULU . 
kami dah takde kelas , kolej dah habis belajar , keje lain tak sama dah , jarang lepak dah penat kot <---- sekarang . 

hehe . takpe . mungkin ada hikmahnyee . 

" kadang-II ALLAH turun kan HUJAN dan kita resah mencari dimana MATAHARI , rupa-II nya ALLAH nak hadiahkan kita PELANGI "

nak tengok gambar suzi lagi tak ?
click HERE , HERE , HERE , HERE and HERE 

terima kasih kerana membaca , datang lagi ya . komen jangan lupa ;)

8 comments: