* MY FOLLOWER *

Home » syukur laa apa yang adaa . =)

syukur laa apa yang adaa . =)

-assalamualaikum-

salam 1 malaysia , salam 1 blogger .

MSD rasa dengki sangat - sangat bila tengok orang lebih pada MSD .
tapi kan MSD rasa apa yang MSD ada sekarang nih sudah memadai , bersyukur sangat .

nak tahu tak ape yang membuatkan MSD dengki sesangat tuh . HAHA .
meh - meh nak kasik tau .

apa yang lihat disekeliling MSD orang berkepit sana berkepit sini .
alaa , couple - couple . isshhk ! ta bolee MSD nak jugak .
by the way , it's okay . MSD terima dengan hati yang terbuka .
orang kata jodoh ni di tangan Tuhan , Dia yang menentukan segala - gala .
so apa yang MSD perlu buat ialah bersabar . 
satu hari pasti akan tiba , kan kan kan . 
jodoh tak kemana , kat memana pon kita berada mesti ada even sorang . betoi tak . ?
yang penting sabar tuh kena kuat , lagipun single okay jugakk kan even kekadang sunyi . 
HAHA .

okay , itu salah satu .

MSD dengki dengan kepandaian orang . nape ek ?
kenapa orang pandai MSD tak means kurengg laa kalau tak kan tade la Diploma IT yedakk .
tak kesahh lah depa pandai dari segi apa kann .
kekadang tuh tengok orang tuh dapat itu , dapat ini gadget - gadget ke hape kan yang best - best .
geraamm je rase , HAHA . pesanan buat MSD ---->* dah malas sudah laa setakat itu je la yang dapat lain la kalau MSD rajin nak dengki dengan orang apehal kan kan ! *<--- tak pasal - pasal dengki kat orang .
takpe , MSD syukur ape yang MSD sekarang . 
kalau nak lebih kita kena berusaha la kan kan , kalau malas setakat itu jela yang kita dapat tapi kalau bole kita berusaha kita cuba dulu yedaakk .

HAHA . okay , bagi MSD orang pandai dengan orang bodoh nih takde la dalam kamus hidup MSD atau dalam kepala hotak nih . 
Yang ada cuma RAJIN dengan MALAS jep .
sebab perkataan bodoh tuh agak kurengg laa bagi MSD .

Tuhan nih dah menciptakan kita sama je akal MANUSIA bole berfikir kan kan .
BINATANG nih otak je ada . akai tadakk . HEHE .
tapi kan some people tuh sama laa dengan BINATANG kan kan .
bunuh - bunuh orang laa , buang itu buang ini . heeyy ! binatang pon tahu tau sayang sesama sendiri tau .
so jangan kita buat orang samakan kita dengan TeeTTT . Otakk adaa akai tadak .~
aiyoo .


okay laa . 
-assalamualaikum-

#notakaki#
-tade idea laa , sesaje buat entri . HAHA .-


terima kasih kerana membaca , datang lagi ya . komen jangan lupa ;)

2 comments:

  1. hahaha. wey, tadi aku jumpa pakwe aku. dengki tak dengki tak?

    kau ada??

    haha. sengaja :P

    ReplyDelete