* MY FOLLOWER *

Home » hey im changed. =D

hey im changed. =D

-assalamualaikum-
salam 1 blogger salam 1 malaysia .

ada orang kata MSD berubah ?
berubah ape yang berubah ? muka ke ? buad pembedahan plastik ka ?
aiiyaa , mana ada laa .
i am who i am .
buad ape nak tukar - tukar kan . dah tuhan tuh memang bagi macam tuu .
ada sesetengah tuh ta pandai nak menghargai pemberian tuhan .
ALLAH s.w.t dah menciptakan manusia nih sebaik - baik kejadian .
ade jahat ada baik . baru lah ada warna dalam kehidupan kan kan kan .

takde ape yang berubah laa hanya
perangai tuh je yang berubah ?
perangai dulu memang H-J .
suke sakit kan hati orang , sampaikan orang yang tak terlibat pon kena tau .
kesian kat dia kan tak tahu menahu kena dengan MSD .
but now , lepas kejadian yang tidak MSD inginkan terjadi .
MSD amik keputusan untuk berubah . 
MSD rasa perangai dulu memang H-J , tak pedulikan hati sesape pon . ngee#
cakap main lepas jee ,
jahat ta MSD . jahat kan .~
HAHAHAHAHA .

MSD bukan sengaja mereka - reka cerita okay .
member MSD yang bagitahu MSD sendiri yang MSD dah berubah tak macam dulu .
dulu kuat tacing biasa la anak emak , kuat nangis tuh takde laa .
sampaikan mende yang kecik MSD besarkan .
HAHA . tak padan langsong nak bergadoh kes gula - gula dua posen empat .
HAHA , takan la nak bergadoh pasal gula - gula kan . saje MSD tambah sikit .
ngee.#
diorang kata kat MSD macam - macam , 
kutuk - kutuk MSD laa apa laa .
but MSD ta amik kesah pon jangan sampai melekat tangan kaki MSD kat orang yang mulut tade insurans sudah . 
diam tak bermakna lembik kan kan kan .
cuma malas nak jadi macam dulu .
sebab orang tak akan berubah sebab kita tapi kita kena berubah untuk orang .
bukan untuk orang je tapi diri sendiri okay .
lagipon mereka suka MSD yang sekarang dan bukan MSD yang dulu .
waahh , puji diri sendiri lebih - lebih pulak MSD nih kan.
kah kah kah - gelak tau -

biarlah mereka nak kata kat kita apa - apa pun .
apa yang penting kita jadi kita sendiri . 
okay , ta usah amik tahu hal orang . MSD just take care kat sape - sape yang take care MSD .
itu saja , yang lain tak perlu kot . 
tapi kan ada sesetengah tu hipokrit(plastik sugery , HAHA) . depan nah kau belakang dia lah raja dia lah ratu 
segala - galanyaa .
ta payah kawan orang macam tuh , reject je terus dalam list hidup .
buat ape simpan , buat semak ada la kan kan kan .

okay laa . entry yang entah apa - apa .
tapi terima kasih kerana maafkan MSD sape - sape MSD penah sakitkan hati dulu dan kita dah pun bersahabat seperti sediakala .
yeaaaa. ~

-assalamualaikum-


terima kasih kerana membaca , datang lagi ya . komen jangan lupa ;)

8 comments:

  1. Bagoslh... berubah ke arh yg lebih baik... :)

    ReplyDelete
  2. wuuuu~
    biasala tuhh.
    dlu pon aku jahat2 gak, tapi kalau xpasang niat dan berusaha utk berubah, memang takkan berubah punyalah..

    keep it up, bro :D

    ReplyDelete