* MY FOLLOWER *

Home » Pictures Of The Year 2011 Contest

Pictures Of The Year 2011 Contest

# assalamualaikum #

hey - hey . 
dah lame tak hupdate belog nih kan . 
al - maklum lah sibuk sikit . lagi pong takde idea sangat .
okay , today friend that i knew him from blog yang sekarang nih belajar di MOSCOW bernama
dori atau muhamad khadhari asking me to join up the contest that he was make .
terabur sikit matsaleh aku . tapi takpe . asalkan korang faham sudaa .
HAHA . 

haa ada nampak itu . yaa . MSD join contest yang dori buat nih .
kalau korang nak join pong bolehh , takde hal laa . click je banner tuh .
then follow the instruction . senang je .

so pictures of the year 2011 from MSD is 
.....
.....
....
...
..
taraa ..
* nih kenangan raya tahun lepas , jumpa pon setahun sekali . susahkan ~.dari sekolah sehingga kini persahabatan itu masih ada dengan berkat doa dan janji . sekarang semua ada kerjaya . rindu masa sekolah dulu . *

tak nampak boleh click untuk tumbesaran .

. sebenarnya ada banyak lagi tapi OWNER contest suruh letak 1 gambar je .
tapi takpe , MSD rasa gambar nih yang MSD rasa PICTURES OF THE YEAR 2011 bagi MSD .
bagi korang tak tahu pulak lahh . 
harap - harap menang lah yer . bukan selalu join contest . disebabkan dori dah mengajak .
nak jugak merasa hadiah dari moscow =)
tak salah kalau mencuba kan , kalau menang seronok jugak . alhamdulillah .
kalau tak menang , takpe lahh . mungkin bukan rezeki . alhamdulillah jugak sebab dapat join . 


so MSD nak kena tag la nih .
okay MSD tag . 3 orang kan . lebih boleh . boleh yerr .. 

MSD tag 

yang mana dah kena sembur cat dengan MSD jemput - jemput laa join yerr . =)

tade markah lebihh okay ,
saje letak rindu kat depaa .


okayy .
* assalamualaikum *

terima kasih kerana membaca , datang lagi ya . komen jangan lupa ;)

7 comments:

  1. kamu ni memg minat pada fotographer ke??

    ReplyDelete
  2. gud luck! saya pn join this contest. :) done folow u. jmput dtg blog saya jd folower saya blik ye. :)

    ReplyDelete
  3. nice one bro!
    good luck yup :)

    ReplyDelete
  4. tahniah bro berjaya TOP20!
    *tuk pemilihan pemenang gambar yg paling bnyk VOTE akan mempengaruhi pemilihan pemenang!:)
    jom lawat ur pic kat my page blog then VOTE it!
    good luck bro!:)

    ReplyDelete