* MY FOLLOWER *

Home » cinta muka buku jadi kenyataan =D

cinta muka buku jadi kenyataan =D

-assalamualaikum-

salam 1 malaysia dan salam untuk semuaa .

fuh , agak - agak dan agak lama rasanya .
aku tak jenguk blog nih , tak update something new kan .
agak - agak ade orang rindu tak ?
kuang - kuang . macam laa aku femes macam Aaron Aziz tuh . 
HAHA .

okay , 
kita teruskan dengan entry kita .
tanak cerita banyak okay . 
my sis dah nak kahwin dengan jejaka dari kelantan .
dan jodoh mereka telah ditemukan di FACEBOOK .
wahh , cinta mukaa buku maa . korang ade ?
dan tengah hari tadi , aku telah diarahkan untuk shoot gambar pre-wedding .


actually , MSD takde la professional sangat snap - snap pic nih kan .
setakat sambil - sambil tuh boleh laa .
HAHA . dah nak kahwin akak aku yer .
klik sini nak tengok yang lain , sini , sini , sini..

nanti sape pulak nak bergurau - gurau dengan MSD kalau MSD balik kampung .
kalau korang nak tahu . she's my BEST FRIEND selain dari kakak tauk !
segala masalah kami kongsi sama - sama nak - nak kalau bab pakwe dia .
dia akan tanya MSD .
" wehh , pakwe aku okay tak yang sekarang nih ? "
macam - macam dia lah soalan yang akan ditujukan pada MSD .
so sebagai adik layan je lah kerenah dia .

28hb Januari nih dia akan dinikahkan .
banner pon dah siap didesignkan oleh MSD sendiri .
simple je . 

okay , sape - sape nak buat tempahan untuk banner kahwin boleh laa tempah dengan MSD yer nanti .
HAHA .

ucapan untuk si pengantin baru nih .
- harap-harap hubungan kita sebagai adik - beradik akan berkekalan sampai akhir hayatt . dan jangan lupa orang kat kampung , also me okay ! lupa cepuk dahi kau kak ! . tak sabar nak jadi uncle untuk anak kau kak ! . HAHA -

OKAY .
-assalamualaikum-

terima kasih kerana membaca , datang lagi ya . komen jangan lupa ;)

18 comments:

  1. penah jugak dengar sebelum berkenalan di muka buku..

    apapun tahniah la kepada saudara anda..semoga berbahagia hingga ke syurga...
    btw, done following you..
    feel free to hit me back. :)
    recently post...motivasi untuk berjaya

    ReplyDelete
  2. bro ,, nak tempah banner utk kawin .. ngee :D

    ReplyDelete
  3. cun blog sini ..follow da sini :D

    ReplyDelete
  4. Wahh bestt nyerr cinta jd kenyataan di muke buku :'D hope dorang bahagiaa cmpai ke akhir hayat :) AMIN3 !!~

    ReplyDelete
  5. @aen swiftsame - same kita doakan yer a. amin !

    ReplyDelete
  6. selamat pengantin baru kak meda walaupon lagy seminggu nak kawen kan? ta lame dah tu.. hee...
    ko MSD jangan lupe buat banner untuk majlis aku.. free ! yang pasti.. haha

    ReplyDelete
  7. wow..xsgke..tahniah kepade mereka.

    ReplyDelete
  8. WAHHHHH ! :D
    tahniah utk kakak kau. semoga bahagia hingga ke anak cucu. aminnn~

    ReplyDelete
  9. @Ms Nurul Azma a.k.a yuihaha . boleh ajee . tapi makan2 tuh mesti ade laa kalau free . ngee#

    ReplyDelete
  10. @Diyana Abd Rahmanamin - amin same - same kita doakan yerr .

    ReplyDelete
  11. semoga bahagia sampai akhirnya.
    =D

    ReplyDelete