* MY FOLLOWER *

Home » sekolah dah nak start . azam tahun baru ??

sekolah dah nak start . azam tahun baru ??

-assalamualaikum-

salam 1 blogger dan salam 1 malaysia .

christmas sudah , hari raya pong suda , depavali pong suda . CNY pong dah suda .
yang bakal tiba tahun baru pulak , azam baru ?
acecece , ada azam ke ? tahun lepas pong ta tercapai lagi . HAHA .
takpe sekurang -kurangnya kita ada matlamat untuk ditujui ada impian untuk dikecapi .
kan kan kan .

okay MSD cerita pasal sekolah dulu yer .
ssekolah da nak bukak teringat zaman - zaman sekolah dulu .
huhu , tapi tuh semua zaman lapuk dah habis sekolah dah pong .
tapi MSD still contact member - member sekolah tau . 
tak kat HP kat fesbuk . aisehh , zaman sudah maju maa .
cikgu kelas MSD pong ada fesbuk tau , kami siap chat lagi . HAHA . hebakk sungguh .
reunion pong still buad tau , tapi tahun nih tak jadi buad sebab sibuk semua kerja .

aisehh , terpesong dah MSD nih . HAHA .
bile nak start sekolah semua benda nak baru kan .
beg , kasut , stationary , everything laa yang berkaitan .
bila da masuk kelas , dah belajar seminggu dua minggu semua dah hilang . HAHA .
lepas tuh dah mula start malas nak pegi sekolah . 
perangai sungguh mase dulu - dulu kan .
tapi tuh masa form 1,2,3 dengan 4 .
da masok form 5 takde ponteng maa . baik dok ?
masa form5 laa , nak habiskan sisa- sisa saki baki kat sekolah kan .
tahun last pulak .
 nih je kenangan MSD dengan member rapat MSD .
nih lawatan ke UITM shah alam . 

okay habis pasal sekolah . 

berbalik kepada azam kita nanti .
korang - korang ada azam tahun baru tak ?
takde , aisehh . takan takde kot . setiap orang mesti ada punya .
apa kata korang share - share azam korang dengan MSD . 
sama -sama kita berazam untuk tahun baru yang bakal tiba nanti ,
tapi MSD ada terbaca status dari fesbuk entah dari mana tapi dalam frenlist MSD jugak .
menyatakan . perlu ke nak berazam setiap kali tahun baru ?
okay , MSD tatau nak jawab macam mana .
korang - korang boleh jawab kan ??

MSD tunggu jawapan dari korang yer . 

-assalamualaikum-

notakaki.
*korang patut tengok cerita hot minggu nih . terbaikk tuhh. !*


terima kasih kerana membaca , datang lagi ya . komen jangan lupa ;)

8 comments:

  1. azam sekolah? ponteng pergi CC, ahah :))

    ReplyDelete
  2. @HardiskHifniko la tuh mase kecik2 . HAHA. aku pong terikot . hehe

    ReplyDelete
  3. rindu zaman sekolah.. sigh...

    http://syukchen.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. cik atien pun rindu zaman sekolah dolu dolu.. azam baru cik atien nak dapat dapat 4flat unruk exam.. Hehe

    Btw, sila lah jenguk blog cik atien ye.

    http://ceritacikatien.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. @Syuk Chenrindu pong mende da lepas kan . ngee#

    ReplyDelete
  6. @Phatkau pong dah kawin dah kn phat anak sorang lagi tuu . hehe ;)

    ReplyDelete
  7. @Cik Atienbagus usaha atien , moga2 dapat la 4 flat yer ..

    ReplyDelete