* MY FOLLOWER *

Home » manusia ke ape nih ? grrr .

manusia ke ape nih ? grrr .

-assalamualaikum-

salam 1 blogger dan salam 1 malaysia .
heyy , pagi - pagi dah ngadap lappy kan .
mate tak rabun mata . but i got something to share with u all .
okayy .

cantik tak ?
nama : Nurul Bainun Al - Murshidi .
sedapp je namaa . 
perangai nahh kau .

orang macam ni kita patut buad apa ?
bila family sakit , disuruh nya mati cepat - cepat .
ape ke bengong nye budak nih .
panas pulak MSD baca status budak nih . 

* kalau tak nampak korang boleh click utk tumbesaran *



yang nih macam best je MSD baca . 

bodoh kan . ta reti nak menghargai langsong .
orang macam nih kita patut pulau kan aje .
tahu nak enjoy , nak happy .
nampak sangat kurang didikan ABC kat skolah nih .
grrr . *marah ni *

so kalau korang nak tengok komen - komen yang lain 
boleh KLIK SINI .
okay .

-assalamualaikum - 


terima kasih kerana membaca , datang lagi ya . komen jangan lupa ;)

16 comments:

  1. naudzubillah...biar Allah ja yg balas perbuatan dy...=_)

    ReplyDelete
  2. Lantak dia lah ; Orang Maal Hijrah , cubalah berhijrah sikit ..

    ReplyDelete
  3. @Cik Itambetol2 , MSD mls nk maki2 . pandai2 la dy menjawab nnti dah mati .

    ReplyDelete
  4. @eddydanniealntah , cuba la berhijrah sikit dari jahat kepada baik .

    ReplyDelete
  5. ya Allah manusia mcm ni pun ada...moga terbuka hati untuk berubah n bertaubat

    ReplyDelete
  6. @Phatsama - sama kita doakan yer phat .

    ReplyDelete
  7. perempuan tak sedo diri memang macam ni :)

    ReplyDelete
  8. orang macam ni pown ada kat dunia ?
    woi ni mmmg dah tempah tiket ke nareka . confirm !

    ReplyDelete
  9. kita doakan dia muga insaf dan menyesal dg kata2 dia tu..

    ReplyDelete
  10. @hawahawa:)dah tempah awl2 dah , kalau mak dy tahu msti kecik gile hati kan kan kan .

    ReplyDelete
  11. @Rosebetol2 , mintak mak dy sumpah jadi BUKU biar berilmu sikit .

    ReplyDelete
  12. Hii . saya pun ada post pasal dia :)

    http://aneyzsamsudin.blogspot.com/2011/11/terkilan-nye-sayaa.html

    ReplyDelete
  13. wuuuuuuuuu~
    tak boleh blahh la minah ni~

    ReplyDelete
  14. The way you wrote this entry lebih kepada nak mengaibkan dier :) Memang dia biadab but as a wise person , you should blackened her name or didnt put her picture .. Thats all , thank you :) Orang yang berlakuan baik pada harini , belum tentu akan kekal berkelakuan yang sama pada hari esok :)

    ReplyDelete